Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Подарунок аграріям — подовжили строк звернення за держпідтримкою для садівництва і тваринництва

24 вересня 2020, 16:45
372
0
Реклама

23 вересня на засіданні КМУ схвалено постанову, якою передбачено перенесення термінів подання документів на отримання сільгоспвиробниками державної підтримки у галузі садівництва і тваринництва з жовтня на листопад.

Зокрема, постанова вносить зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства (постанова КМУ № 587) та Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції (постанова КМУ № 107).

Так, документи подаватимуть до 1 листопада для отримання часткового відшкодування вартості:

- за придбаний садивний матеріал (плодово-ягідних культур, винограду, хмелю) та проведені роботи (спорудження шпалери і встановлення систем краплинного зрошення та придбання матеріалів, необхідних для проведення таких робіт);

- об'єктів (холодильників для зберігання плодів, ягід, столових сортів винограду та хмелю власного виробництва, цехів первинної переробки технічних сортів винограду, плодів та ягід власного виробництва, об'єктів із заморожування плодів та ягід виробникам, які вирощують плоди та ягоди);

- ліній (для товарної обробки плодів та ягід; для висушування плодів, ягід та хмелю; для переробки плодів, ягід та технічних сортів винограду на соки, пюре, виноматеріали), техніки та обладнання (для проведення технологічних операцій у виноградарстві, садівництві і хмелярстві).

До 15 листопада можна звертатися для отримання часткового відшкодування вартості тваринницьких об'єктів, об'єктів із зберігання та переробки зерна.

Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте зважені рішення вже сьогодні. До речі, зараз діє унікальна пропозиція: три місяці у подарунок при передплаті професійних видань від ЛІГА:ЗАКОН на 6 або 12 місяців. Для того, щоб скористатися вигідною акційною пропозицією, заповніть, будь ласка, форму зворотнього зв'язку.

ідписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини