Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Медичні послуги в селі — чи можна обійтися без РРО

Реклама

ДПС повідомила, що у разі проведення госпдіяльності з торгівлі медичними і фармацевтичними товарами та надання медичних і ветеринарних послуг на території села, дозволено проводити розрахункові операції без застосування РРО та/або ПРРО з використанням РК та КОРО, з дотриманням вимог встановлених п. 2 Постанови № 1336.

Водночас, у п. 2 Постанови № 1336 встановлено граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів (надання послуг) 500 тис. гривень на один суб'єкт господарювання (250 тис. гривень на один відокремлений підрозділ), у разі перевищення якого застосування РРО та/або ПРРО є обов'язковим.

При цьому у разі перевищення граничного розміру розрахункових операцій, суб'єкт господарювання зобов'язаний в місячний термін з дати перевищення річного обсягу розрахункових операцій зареєструвати та проводити розрахунки із застосовуванням РРО та/або ПРРО.

Джерело: ІПК ДПС у Львівській області від 24.03.2021 р. № 1203/ІПК/13-01-07-09-10

Про "Відповідальність за порушення у сфері РРО " можна дізнатися з модуля Ситуації.

Для отримання доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть оформити заявку та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини